La Universitat d’Andorra acull la primera trobada d’aules sènior

DSC_3992

Programa en PDF
Materials de la trobada
Recull de premsa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 17/06/2016.- La Universitat d’Andorra (UdA) ha acollit entre ahir 16 i avui 17 de juny, el Fòrum Vives: trobada d’aules sènior de les universitats de la Xarxa Vives. Aquesta ha estat la primera trobada de les aules sènior, i ha suposat la primera presa de contacte per compartir experiències i analitzar oportunitats d’activitats conjuntes o compartides entre els diferents programes adreçats a la gent gran de les universitats de la Xarxa. A l’activitat han participat representants de les universitats Autònoma de Barcelona, Alacant, Andorra, Barcelona, Jaume I, Lleida, Politècnica de València, Rovira i Virgili, València i Vic-Central de Catalunya.

La Trobada va ser inaugurada pel rector de la UdA, Miquel Nicolau, i va arrancar amb una sessió d’exposició de models de gestió universitaris d’aules de gent gran i programes sènior, impartida per Concepción Bru, directora de la Universitat permanent de la Universitat d’Alacant i directora de l’Associació Estatal de Programes Universitaris. A continuació, els assistents van exposar el model de gestió a la seues respectives universitats.

La jornada va continuar amb una segona sessió de posada en comú d’experiències, hi van intervindre Salvador Cabedo, director honorífic de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I; Rosa Mari Mandicó, responsable de l’Aula Magna de la UdA; Silvia Mampel, coordinadora del Programa FUB+Gran, i Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives.

La sessió d’avui divendres ha arrancat amb el World café: anàlisi de les línies de treballa conjunt en el marc de la Xarxa Vives, i ha finalitzat amb les conclusions de la Trobada.

En aquesta primera reunió s’ha acordat sol·licitar la constitució com a grup de treball de la Xarxa Vives, i s’ha definit una proposta de pla de treball per als propers dos anys.