20 anys de voluntariat lingüístic universitari

fv-voluntariat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.31/10/2016-. Fa 20 anys es van posar en marxa les primeres experiències de Voluntariat Lingüístic a les Universitats Autònoma de Barcelona, València i Jaume I. Des de llavors, la majoria de les universitats Vives han acollit programes de voluntariat per on han passat milers de persones de tots els orígens i titulacions.

Coincidint amb l’efemèride, la Xarxa Vives organitza la XIV Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari, que tindrà lloc del 10 al 13 de novembre a Benicàssim (Castelló).

Un any més, el voluntariat lingüístic es donarà cita per compartir dinàmiques i experiències, contribuint a dinamitzar els contactes entre els voluntaris de les diferents universitats.

Per poder participar a la Trobada, s’ha de complir tots els requisits establerts al programa i emplenar el formulari que trobareu en aquest enllaç. Per a confirmar la inscripció, que inclou allotjament, activitats de formació i dinamització i menjades, els participants hauran de fer una aportació de 35 euros una vegada admesa la preinscripció.