La Fundació Germà Colón convoca la segona edició del premi Germà Colón d’Estudis Filològics

Segona edició del premi Germà Colón d’Estudis Filològics

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.14/02/2017-. La Fundació Germà Colón, amb seu a la Universitat Jaume I, convoca el II Premi Germà Colón d’Estudis Filològics, destinat a guardonar el millor treball inèdit relacionat amb la llengua, la literatura i la filologia d’àmbit romànic, en totes les seues manifestacions des dels orígens fins a l’actualitat. Amb aquest guardó, la fundació cerca incentivar el coneixement i la recerca en l’àmbit de la filologia romànica.

Les obres, que hauran d’estar redactades en català i ocupar entre 350.000 i 500.000 caràcters, han de ser originals i presentar-se per triplicat a la Fundació Germà Colón abans del 10 de setembre de 2017.

El guardó, que consistirà en la publicació de l’obra guanyadora, es lliurarà durant la celebració d’un acte acadèmic, presidit pel vicepresident II de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el director de la Patronat, Germà Colón, i on s’exposaran de forma pública les conclusions de la persona premiada.