L’IES Alexandre Deulofeu representarà la UdG a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Fase local UdG - Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.13/03/2017-. L’IES Alexandre Deulofeu de Figueres ha estat el centre guanyador de la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat a la Universitat de Girona, que ha tingut lloc aquest divendres a la Facultat de Lletres de la universitat.

Els integrants de l’equip guanyador, Joana Cabanas, Denisa Bizau, Elena Méndez, Sara Lang, Anna Ferrera i Yaiza Santàgueda (capitana i tutora), representaran la UdG a la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 27 al 29 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra.

Els nou centres que han participat a la fase local al campus de la UdG han estat: l’INS Salvador Espriu (Salt), l’INS Santa Eugènia (Girona), l’INS Illa de Rodes (Roses), l’IES Alexandre Deulofeu (Figueres), el Col·legi Maristes (Girona), l’INS Ramon Coll i Rodés (Lloret de Mar), l’INS Puig Cargol (Calonge), la Salle Cassà de la Selva (Cassà de la Selva) i l’INS de Vidreres (Vidreres).

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat permet als estudiants treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional per a aquests futurs professionals.