Biar, seu del congrés interuniversitari sobre música i tradició «La dansa dels altres, alteritat i joc en la festa popular»

Alacant, Barcelona, Palma.- 09/02/2016.- Biar acollirà, els pròxims 8 i 9 de juliol, el congrés «La dansa dels altres, alteritat i joc en la festa popular: moros, cristians i altres figures del diferent en el teatre, la música i la dansa de la tradició», una activitat que naix de la voluntat interuniversitària compartida per dos campus de la regió Vives.

L’activitat estarà organitzada per la Seu universitària de Biar (Universitat d’Alacant) i els grups de recerca LAiREM i ICONODANSA, ambdós coordinats per membres de la Universitat Rovira i Virgili. El congrés comptarà amb la participació d’investigadors de prestigi pertanyents a diferents universitats, que reflexionaran sobre temàtiques d’interès per a la comunitat científica i la població en general, des de diferents àmbits d’estudi.

El congrés, que estarà format per tot tipus d’activitats com balls, xarrades o ponències, compta amb el suport dels ajuntaments de Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent i Ontinyent, a més de la col·laboració del Museu Etnològic de Barcelona i de l’Associació Cultural Joan Amades.

El públic podrà participar en les modalitats de ponent o d’oient. El termini per incriure’s en modalitat d’oient a l’activitat és l’1 de juliol de 2016. Els ponents hauran de facilitar les comunicacions abans del 31 de maig.9/02/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.