25 estudiants protagonitzaran la fase local de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat d’Alacant

Alacant, Barcelona, Palma.- 20/03/2014.– El Club Diario Información d’Alacant acollirà el matí de dissabte 22 de març la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat impulsada per la Xarxa Vives i Escola Valenciana a través de l’associació La Cívica, amb el suport de la Universitat d’Alacant (UA). 25 estudiants de 5 equips dels IES Mutxamel, l’IES Xixona, l’IES Gaia de Sant Vicent del Raspeig, l’IES Agost i l’IES Jaume II d’Alacant debatran sobre el tema Si volem la pau, cal estar preparats per a la guerra?

La Lliga naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari, que enguany arriba a la seua desena edició, i ja s’ha realitzat la fase local de Castelló a la Universitat Jaume I, amb l’organització de Col·lectius per la Llengua i la Cultura, i amb l’equip de l’IES J. B. Porcar de Castelló com a guanyador. En el cas de la UA, és l’associació La Cívica d’Alacant i Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló.

L’equip guanyador d’Alacant s’enfrontarà al IES J. B. Porcar a la final absoluta, que se celebrarà coincidint en lloc i dates amb la final de la Lliga de Debat Universitari a la Universitat de Girona, el proper 4 d’abril.