Marina Font guanya la beca Segimon Serrallonga

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/06/2014.- L’ajuntament de Torelló i la Comissió de Selecció de la beca Segimon Serrallonga ha acordar el lliurament de la beca de 2014 a la torellonenca Marina Font, que ha escollit la Universitat de Groningen, als Països Baixos, per a realitzar un máster de Relacions Internacionals i Organitzacions Internacionals.

La beca Segimon Serrallonga, creada l’any 2008, es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. La seua dotació és de 8.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció.

La Comissió de Selecció ha estat formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Joan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia i professor de la UdG; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Miquel Pérez, doctor en Història de l’Art i professor de la UVic-UCC; Montserrat Bacardí, doctora en Filologia i professora de la UAB; i Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora titular de la UB.

En l’organització d’aquesta iniciativa col·laboren de la Xarxa Vives d’Universitats, l’Ajuntament de Torelló i l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, en tasques d’assessorament i difusió.