Finalitzen els cursos intensius de català per a estudiants internacionals

València, Barcelona, Palma.- 15/09/2014.- Les universitats de València,  Illes Balears i Barcelona, han finalitzat els  3 cursos intensius de català per a estudiants internacionals programats a la regió universitària Vives. Els cursos estaven adreçats a alumnes que fan estades a les universitats el nou curs 2014-2015.  Més de 120 estudiants van presentar sol·licituds per a realitzar aquests cursos, triplicant la demanda de les 40 places oferides en el marc d’un programa coordinat per la Xarxa Vives.

Coordinat per la Xarxa Vives d’Universitats, aquest programa permet mantenir una oferta conjunta de cursos en la línia, dels cursos intensius (EILC) realitzats entre 2010 i 2013 amb el finançament del Lifelong Learning Programme (LLP) de la Unió Europea.

Aquesta iniciativa pretén facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, fomentant la creació de sinèrgies tant personals com culturals, al mateix temps que millora les competències de l’alumnat en matèria lingüística.