La UPV acollirà la VIII Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

València, Barcelona, Palma.- 01/07/2015-. La Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà la VIII Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives d’Universitats els propers dies 2 i 3 de juliol.

En el marc del Fòrum Vives, aquesta trobada, representa una oportunitat anual perquè els síndics universitaris compartisquen experiències i analitzen temes d’interès comú. L’esdeveniment comptarà amb la participació de representants de diferents universitats de la regió Vives.

La trobada començarà dijous 2, amb l’arribada dels participants, que realitzaran amb una visita al Campus Escultòric de la UPV, així com a l’Agromuseu i a l’Ermita de Vera. Francisco J. Mora, vicepresident III de la Xarxa Vives i rector de la UPV, rebrà els participants a la Sala de Juntes del Rectorat.

Les sessions de treball es desenvoluparan el divendres 3. La primera, a càrrec de Vicent Castellano, secretari general de la UPV, versarà sobre el règim disciplinari a la UPV en els darrers anys. La segona serà conduïda per Vicent J. Botti, vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPV, centrada en la utilització de recursos didàctics en l’educació. Totes dues sessions aniran seguides d’un debat entre els assistents.

A la cloenda participarà Vicent J Botti, juntament amb M. Rosa Cerdà, coordinadora del Grup de Treball d’Igualtat de la Xarxa Vives i responsable de la Unitat d’Igualtat de la UPV i Ignasi Casadesús i Olucha, secretari executiu de la Xarxa Vives.