Santiago de Compostel·la acollirà el II Congrés Internacional Relex

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 28/09/2015.- La Xarxa Vives serà una de les protagonistes a les ponències del II Congrés Internacional Relex sobre lexicologia. Les encarregades de representar a la institució seran Conxa Planas, responsable dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona i Rosa Calafat, directora del Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears. El congrés tindrà lloc a Santiago de Compostela els propers 5, 6 y 7 d’octubre.

Planas i Calafat presentaran «El treball col·laboratiu en terminologia de la Xarxa Vives d’Universitats», una ponència il·lustrativa que mostrarà els sistemes de treball en xarxa dels diferents serveis lingüístics de les univeritats de la regió Vives, la normalització d’àmbits i usos del català com a llengua minoritzada i la col·laboració amb les diferents administracions estatals i territorials. Cal recordar que el treball conjunt a la Xarxa Vives en aquest àmbit es vehicula a través del Pla de Política Lingüística.

El congrés inclourá pònencies i taules rodones en portguès, francès, anglès, català i castellà. Comptant amb la presència d’experts internacionals i representants d’institucions con el Institut d’Estudis Catalans, TERMCAT i la Societat Francesa de Terminologia, entre altres.

Per a més informació, llegiu el programa del congrés.