La igualtat, repte de present i futur a les universitats

València, Barcelona, Palma.- 23/12/2015.- Els passats dies 10 i 11 de desembre, la Universitat Politècnica de València (UPV) va acollir la Trobada Fòrum Vives d’Igualtat de Gènere de la Xarxa (vegeu el programa), que va comptar amb la participació de representants de les unitats d’Igualtat de la regió universitària Vives, amb l’objectiu de «treballar en l’enfocament de revisió pràctica sobre noves formes d’exercir aquestes violències i la formació en la valoració d’indicis que fonamenten les nostres accions» (vegeu aquest resum en Storify de Xavier Marzal)

Al vídeo resum de la trobada trobareu els testimonis d’alguns dels ponents i participants: Jordi Tous, vicerector d’Universitat i Societat de la Universitat Rovira i Virgili; Josefina Bueno, directora general d’Universitat, Investigació i Ciència de la Generalitat Valenciana; Francisco J. Mora Mas, vicepresident III de la Xarxa Vives i rector de la UPV; Maria Rosa Cerdà, tècnica de la Unitat d’Igualtat de la UPV, i Pedro Gil-Monte, director de la Unitat de Recerca Psicosocial de la Conducta Organitzacional de la Universitat de València, i Tània Verge, delegada del Rector per a les polítiques d’Igualtat de Gènere de la Universitat Pompeu Fabra.