València acollirà la VI Trobada Fòrum Vives de representants de l’estudiantat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/02/2016.- La Universitat Politècnica de València acollirà entre els dies 19 i 21 de febrer la VI Trobada dels representants dels estudiants i les estudiantes de la Xarxa Vives (vegeu el programa), en el marc del Fòrum Vives.

Durant la jornada es portaran a debat els models de representació i participació estudiantil a les universitats de la regió Vives. Cada universitat explicarà la seua experiència a nivell de consells d’estudiants, associacions i sindicats, com s’organitzen i les activitats o accions pròpies més destacades. També tindrà lloc una taula rodona sobre llengua i educació superior, a càrrec de Rafael Castelló, director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, a més d’una taula rodona sobre comunicació efectiva i una ponència al voltant dels gestors de comunitats.

A més a més, la trobada inclourà la presentació dels resultats preliminars de l’enquesta Via Universitària, una projecte d’àmbit internacional en el que participen 19 universitats de 3 estats de l’arc mediterrani (Andorra, Espanya i França), i que confronta dades comparables sobre la dimensió social de l’educació superior europea, centrant-se en l’entorn socioeconòmic i de les condicions de vida dels estudiants.