Aprofita l’estiu amb els ajuts DRAC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/05/2016.-  Les universitats de la Xarxa Vives et brinden l’oportunitat de moure’t pels territoris de parla catalana a l’època estival amb el programa DRAC, la línia d’ajuts  per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu 2016.

Del 15 de maig al 15 d’octubre, hi ha a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total d’11 àrees acadèmiques (arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres). Aquestes beques et facilitaran la mobilitat interna, ja sigues estudiant, o bé personal docent i d’investigació de les universitats.

A més a més, i per facilitar-te la tasca de recerca, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca que et permetrà classificar els cursos segons la seua àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

Com a punt extra, els estudiants universitaris podreu obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos, ja que la Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos l’obtinguen de forma multilateral entre totes les universitats membres.

L’actual període de presentació de sol·licitud dels ajuts DRAC finalitza el proper dimecres 1 de juny, a través d’aquest formulari, i amb les indicacions que us facilite el punt d’informació corresponent de la vostra Universitat.