La Comissió Permanent de la Xarxa Vives es reuneix a la UPV

Reunió de la Comissió Permanent a la UPV

València, Barcelona, Palma.- 13/05/2016.- La Comissió Permanent de la Xarxa Vives s’ha reunit avui divendres a la Universitat Politècnica de València (UPV). A la reunió, realitzada immediatament després del Fòrum Vives «MOOC: experiències i models organitzatius», els vicerectors membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de l’associació han analitzat les línies d’actuació desenvolupades per la Xarxa durant els darrers mesos i han tractat també les properes activitats en cada àmbit de treball en el marc del Pla d’actuació de 2016.

La reunió ha estat presidida pel president de la Xarxa Vives i rector de la UPV, Francisco José Mora, i ha comptat amb l’assistència, entre altres, del vicepresident I de la institució, Francesc Xavier Grau, qui ha estat acompanyat pels vicerectors representants de les universitats de la Xarxa.