L’aplicació del Suplement Europeu al Títol (SET), a debat el 3 d’octubre a l’UJI

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/09/2013.- La Universitat Jaume I (UJI) acollirà el proper 3 de setembre un seminari amb el títol Implementació del Suplement Europeu al Títol (SET) a la regió Vives (vegeu el programa), en el marc del Fòrum Vives. Amb participació de representants de 21 universitats dels territoris de parla catalana, la jornada analitzarà el context actual i l’aplicació pràctica del SET a les institucions d’educació superior membres de la Xarxa.

Pilar Garcia, vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa de l’UJI, obrirà el seminari. A continuació tindrà lloc una taula rodona moderada per M. Carmen Falomir, de l’UJI, amb les intervencions de Miquel Nicolau, de la Universitat d’Andorra; Carles Pérez, de la Universitat d’Alacant; J. Antoni Claver, de la Universitat Politècnica de València i Alfons Esteve, de la Universitat de València. Finalment, Falomir exposarà les principals conclusions del seminari.

El Suplement Europeu al Títol (SET) és un document que acompanya al títol universitari oficial amb la informació unificada dels estudis d’una persona. És un model de document que conté tota la informació sobre els estudis: el contingut, les competències, les qualificacions, les pràctiques externes, etc. El SET garanteix que tot allò de què s’ha avaluat cursant el grau tindrà la mateixa validesa a qualsevol altre país de l’EEES. El SET ha d’incloure la informació següent: les dades de l’estudiant, la informació de la titulació (nivell, continguts i resultats obtinguts), la certificació del Suplement, informació sobre el sistema nacional d’educació superior i informació addicional.