Gaudeix d’una altra universitat de la regió Vives amb els ajuts DRAC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/04/2014.– La present convocatòria del programa d’ajuts a la mobilitat DRAC que t’ofereix la Xarxa Vives romandrà oberta fins el proper dia 15 de maig. Aquests ajuts et permetran gaudir d’un suport econòmic per a desplaçar-te pels territoris universitaris de la regió Vives. Les convocatòries de les accions Formació avançada, Hivern, PDI i PAS es poden demanar en qualsevol moment per a diferents tipus d’activitats formatives. La següent convocatòria serà vigent fins el 15 de setembre. Si tens alguna qüestió no dubtes en adreçar-te al punt d’informació de la teua universitat.

L’acció DRAC Formació avançada proporciona ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de l’associació. L’acció DRAC Hivern promou la mobilitat dels estudiants per assistir a cursos, seminaris o altres activitats, que no es contemplen en DRAC-Estiu i de durada inferior a 15 dies. DRAC PDI promou la mobilitat del professorat universitari per realitzar estades docents amb el català com a llengua de treball, a universitats de la Xarxa, i l’acció DRAC PAS atorga ajuts per promoure la mobilitat del personal d’administració i serveis per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització de jornades o reunions relacionades amb el lloc de treball.

D’altra banda, el Programa DRAC també compta amb la modalitat DRAC Estiu, que proporciona ajuts per assistir als cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu que la Xarxa edita anualment.

Les universitats que participen al programa DRAC són:

 • Universitat d’Alacant
 • Universitat d’Andorra
 • Universitat Autònoma de Barcelona
 • Universitat de Barcelona
 • Universitat de Girona
 • Universitat de les Illes Balears
 • Universitat Jaume I
 • Universitat de Lleida
 • Universitat Miguel Hernández d’Elx
 • Universitat Politècnica de València
 • Universitat Pompeu Fabra
 • Universitat Rovira i Virgili
 • Universitat de València
 • Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya