Cursos intensius i gratuïts de català per a estudiants internacionals

València, Barcelona, Palma.- 06/06/2014.– Cinc universitats de la Xarxa Vives acolliran cursos intensius de català adreçats a l’estudiantat internacional, entre els mesos d’agost i setembre. Els alumnes matriculats per al curs 2014-2015 a aquestes universitats podran gaudir d’aquests cursos gratuïtament i amb allotjament inclòs. A més, la Xarxa ha obert un web específic que inclou altres cursos d’acollida i recursos d’aprenentatge per a estudiants de l’exterior.

Les universitats que ofereixen aquestos cursos són:

· Universitat d’Alacant.
· Universitat de València.
· Universitat Politècnica de València.
· Universitat de les Illes Balears.
· Universitat de Barcelona.

Coordinat per la Xarxa Vives d’Universitats, aquest programa permet mantenir una oferta conjunta de cursos en la línia dels cursos intensius EILC, realitzats entre 2010 i 2013 amb el finançament del Lifelong Learning Programme (LLP) de la Unió Europea.