Compte enrere per als cursos intensius de català per a estudiants internacionals

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 24/06/2014.- Les universitats de la Xarxa Vives ofereixen als estudiants internacionals que vagen a realitzar una estada a la regió Vives durant el curs 2014-2015 la possibilitat de realitzar cursos intensius en llengua catalana, el termini de matriculació dels quals acaba el 30 de juny.

Aquests cursos tenen una durada de 10 dies i no requereixen cap despesa econòmica; tant la matrícula com l’allotjament són gratuïts. La Xarxa Vives ha preparat un web específic amb tota la informació al respecte. Els cursos s’adrecen als estudiants matriculats a les universitats que acolliran aquestos cursos:

· Universitat d’Alacant.
· Universitat de València.
· Universitat Politècnica de València.
· Universitat de les Illes Balears.
· Universitat de Barcelona.

Coordinat per la Xarxa Vives d’Universitats, aquest programa permet mantenir una oferta conjunta de cursos en la línia dels cursos intensius (EILC) realitzats entre 2010 i 2013 amb el finançament del Lifelong Learning Programme (LLP) de la Unió Europea.

Aquesta iniciativa pretén facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, fomentant la creació de sinèrgies tant personals com culturals, al mateix temps que millora les competències de l’alumnat en matèria lingüística.