5 universitats de la Xarxa preparen les fases locals prèvies a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/01/2016.- Els mesos de febrer i març preparen un allau de fases locals prèvies amb una sèrie de competicions que determinaran els equips participants a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, un esdeveniment que tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els propers dies 29 i 30 d’abril.

El nostre calendari ja perfila l’esprint de competicions, on participaran més de 100 instituts de la regió Vives. La Universitat Autònoma de Barcelona acollirà la primera fase local, que tindrà lloc el 18 de febrer. Durant el mateix mes, la seguiran les competicions de la Universitat Rovira i Virgili, Pompeu Fabra, Barcelona i Andorra.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Internet ens fa més lliures? L’activitat va néixer a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.