12 equips preparen ja la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/03/2016.- La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016 completa la participació amb els 12 equips guanyadors a les diferents fases locals, en realitzar-se, aquest passat dissabte 5 de març, la competició interna de la Universitat d’Andorra. Durant els últims dies s’han disputat també les fases de les universitats de Girona, Lleida i Rovira i Virgili.

Durant els darrers mesos, han tingut lloc les competicions locals d’equips de Secundària i Batxillerat a les seus de les universitats participants, amb la participació d’alumnes de més de 100 centres educatius. Els centres dels equips finalistes són els següents:

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana. La competició final entre els equips tindrà lloc els propers dies 29 i 30 d’abril a la Universitat Politècnica de València.