Els ajuts del programa DRAC, una eina clau per a la mobilitat interuniversitària

via_corredor_entrada

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/05/2016.- El programa DRAC d’ajuts a la mobilitat de la comunitat universitària és una eina clau per a facilitar la mobilitat entre les universitats dels territoris de parla catalana. De manera constant, en els últims anys s’atorguen més de 400 ajuts, i durant el curs 2014-2015 es van concedir els ajuts al 90% dels sol·licitants en el conjunt del programa. El programa es composa de les accions d’Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS.

Fins a l’1 de juny es poden sol·licitar els ajuts DRAC Estiu per a les persones que participen a les activitats i cursos inclosos a la Guia de cursos d’estiu 2016, que ofereix l’oferta agregada dels territoris de parla catalana.