Apunta’t des d’avui al VII curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger

Curs didàctica1

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 1/06/2016-. L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives organitzen la setena edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2016.

L’acció formativa ofereix 40 places i anirà destinada a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions, amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula.

El curs té un preu únic de 150 euros. Els interessats podran demanar ajuts a la mobilitat DRAC Hivern per rebre una cobertura de despeses en matèria de mobilitat, matrícula i allotjament (consulteu universitats de la Xarxa Vives que atorguen ajuts DRAC). Per a realitzar la confirmació de la plaça és imprescindible emplenar el formulari d’inscripció abans de l’11 de setembre.

La confirmació de plaça es comunicarà el 16 de setembre i la selecció de participants es realitzarà per ordre d’arribada de sol·licituds.

L’acció compta amb la col·laboració del Màster d’Ensenyament de català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.