La regió Vives acollirà 7 cursos intensius de català EILC per a Erasmus al període d’hivern

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/10/2012.- La regió universitària Vives acollirà un total de 7 cursos intensius de llengua catalana per a Erasmus (EILC) durant els primers mesos de 2013. L’oferta forma part dels 20 cursos EILC de català que les universitats de la Xarxa Vives ofereixen durant el curs acadèmic 2012-2013, i tindran lloc a les universitats Autònoma de Barcelona (UAB), Girona (UdG), Illes Balears (UIB), Internacional de Catalunya (UIC), Ramon Llull (URL) i València (UV). El primer curs començarà el 14 de gener a la UIC i el darrer finalitzarà el 15 de febrer a la UIB. El període de recepció de sol·licituds per a participar en els cursos finalitza el 31 d’octubre.

Els cursos EILC de català són específicament concebuts per la Unió Europea com a «cursos de llengües minoritàries organitzats en països on aquestes llengües s’utilitzen en la docència o en institucions d’educació superior». Els cursos, que són convalidables per 4 crèdits ECTS, es realitzen abans que comence el curs acadèmic com a preparació per al període de l’estada Erasmus.