Compte enrere per al VI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 29/05/2015-. L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el VI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella entre el 16 i el 18 d’octubre de 2015.

El projecte compta amb la col·laboració del Màster d’Ensenyament de català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

El curs oferta 40 places adreçades a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobaran ací dins del termini establert. Cal destacar que la selecció de participants es farà per odre d’arribada de sol·licituds.

El curs té un preu de 150 € però, els interessats podran demanar ajuts a la mobilitat DRAC Hivern, per a rebre una cobertura de despeses en matrícula i allotjament fins un màxim de 420 €.

Per a més informació, consulteu el programa.