Comença el curs amb els ajuts DRAC a la mobilitat!

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.05/09/2017-. Amb l’inici del curs acadèmic i la tornada a les classes arriba una nova oportunitat de gaudir dels ajuts DRAC a la mobilitat, una proposta d’ajudes per a estudiants, personal docent i investigador, i d’administració i serveis que té com a objectiu afavorir la mobilitat interna entre les universitats dels territoris de parla catalana.

Les diferents convocatòries de les accions DRAC Formació avançada, Hivern, PDI i PAS es poden demanar en qualsevol moment i per a diferents tipus d’activitats formatives:

DRAC Formació avançada: proporciona ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de l’associació.
DRAC Hivern: promou la mobilitat dels estudiants per assistir a cursos, seminaris o altres activitats, que no es contemplen en DRAC-Estiu i de durada inferior a 15 dies.
DRAC PDI: promou la mobilitat del professorat universitari per realitzar estades docents amb el català com a llengua de treball, a les universitats de la Xarxa.
DRAC PAS: atorga ajuts per promoure la mobilitat del personal d’administració i serveis per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització de jornades o reunions relacionades amb el lloc de treball.

La primera convocatòria per presentar les sol·licituds a qualsevol d’aquestes accions DRAC té com a termini el 15 de setembre. Més endavant, i durant el curs acadèmic, s’obriran dos períodes més d’inscripció, amb termini 15 de gener i 15 de maig.

D’una altra banda, el programa DRAC també compta amb la modalitat DRAC Estiu, que proporciona ajuts per assistir als cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu i que s’encetarà de nou al maig de 2018.

Les universitats que participen al programa són:

– Universitat d’Alacant
– Universitat d’Andorra
– Universitat Autònoma de Barcelona
– Universitat de Barcelona
– Universitat de Girona
– Universitat de les Illes Balears
– Universitat Jaume I
– Universitat de Lleida
– Universitat Miguel Hernández d’Elx
– Universitat Politècnica de València
– Universitat Rovira i Virgili
– Universitat de València
– Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

Consulteu el punt d’informació de la vostra universitat on cal que presenteu la vostra sol·licitud.