La qualitat lingüística, objecte d’analisi i debat al Fòrum Vives

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 04/04/2013.- La Xarxa Vives i la Universitat de Barcelona (UB) organitzen una sessió del Fòrum Vives sobre Qualitat lingüística (vegeu el programa complet), que tindrà lloc el proper dijous 11 d’abril a la UB amb l’objectiu de presentar els projectes que durant aquests anys ha dut a terme i fer difusió dels materials que ha anat elaborant perquè siguen d’utilitat a totes les universitats dels territoris de parla catalana. Entre altres qüestions, a la jornada s’analitzarà el procés de control de qualitat dels textos i es desenvoluparà una taula rodona sobre la qualitat lingüística en temps de crisi.

El Grup de Treball de Qualitat Lingüística (GTQL) treballa en projectes per a la millora de la qualitat en l’àmbit de l’assessorament lingüístic i està format per la UB, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de València (UV) i la Universitat de Vic (UVic), i per a alguns projectes concrets s’hi afegeixen altres universitats de la Xarxa.