Neix el grup de treball de Gestió Esportiva de la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 06/03/2014.-  La Xarxa Vives ha consolidat la seua aposta estratègica per incrementar la col·laboració entre les diferents unitats i serveis de les 21 universitats membres. En aquesta línia, en el marc del Fòrum Vives que va tenir lloc a Guardamar del Segura ahir dimecres va quedar constituït el Grup de Treball de Gestió Esportiva de la Xarxa, que es posa en marxa amb l’objectiu de sumar esforços i iniciatives, intercanviar informació i donar difusió a totes les activitats esportives de la regió universitària Vives.

La jornada va coincidir amb la recepció dels equips participants al I Campionat de carreres d’orientació de la Xarxa, activitat emmarcada en el programa commemoratiu del XX aniversari de la institució. El Fòrum Vives va comptar amb la participació del president de la Comissió de Llengua i vicerrector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant (UA), Carles Cortés; Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA i els responsables d’esports de les universitats d’Alacant, València, Girona, Jaume I, Rovira i Virgili i Miguel Hernández d’Elx: Rafael García, José Campos, David Grau, Carlos Hernando, Ruth Marqués i César Tomás, respectivament. També hi van participar el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús, i la cap de Projectes, Maria Teresa Albero.

Constituït el grup de treball, els participants van posar sobre la taula diversos temes d’interès amb l’objectiu principal de potencial les relacions entre les universitats de la Xarxa i altres institucions a través de l’esport. En aquest sentit, es va plantejar la necessitat de realitzar unes jornades formatives per a tècnics dels serveis d’esports o propiciar la mobilitat d’esportistes entre les universitats de la Xarxa per tal que puguen participar en competicions esportives. Finalment, el grup va plantejar la possible creació del premi al millor esportista de la Xarxa, entre altres iniciatives.