Equips de 9 universitats, al II Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives

Perpinyà, Castelló de la Plana, Barcelona.- 01/04/2015.- La Universitat de Perpinyà Via Domitia (UPVD) organitza el II Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, els dies 9 i 10 d’abril de 2015, en el marc de l’actuació conjunta de les universitats dels territoris de parla catalana en l’àmbit esportiu. Alguns dels millors esportistes d’aquesta modalitat esportiva al món universitari es reuniran al Centre Nacional d’Entrenament en Altura (CNEA) de Font-romeu (Alta Cerdanya), que acollirà la competició.

Més de 40 esportistes de 9 universitats, en vuit casos de la regió Vives (Alacant, Barcelona, Girona, Politècnica de Catalunya, Perpinyà Via Domitia, Rovira i Virgili, València, Vic-Central de Catalunya), a més de la Universitat de Poitiers, hi prendran part a l’activitat. Entre els corredors, figuren Violeta Feliciano (UA), participant al Campionat Mundial Universitari 2014, o Oriol Commellas (UPVD), tercer millor junior de l’Estat espanyol l’any 2013, a més de Borja Vila (UA), campió autonòmic universitari 2015 al País Valencià.

L’activitat ofereix als participants una oportunitat per a viure una experiència única al Pirineu, a les instal·lacions del CNEA de Font-romeu, un espai a més de 1.800 metres d’altura que ha acollit la formació d’esportistes d’alt nivell, com el 6 vegades campió del món de curses de muntanya, Kilian Jornet. El Campionat comptarà amb proves de curta i llarga distància en categories masculina i femenina, a més de la competició per equips.

La competició es podrà seguir a Twitter a través de l’etiqueta #esportVives.