Els síndics de greuges i defensors de la Xarxa analitzen a la UIB l’avaluació docent a la Universitat


El rector de la UIB, Llorenç Huguet, va rebre dijous 4 de juliol als assistents al Fòrum Vives (imatges: UIB)

Palma, Castelló de la Plana, Barcelona.- 05/07/2013.- La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit avui una nova edició de la Trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris (vegeu el programa) organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats. La jornada s’emmarca en les jornades universitàries del Fòrum Vives i ha comptat amb la participació de 20 representants de 12 universitats de la regió Vives: Autònoma de Barcelona, Jaume I, Pompeu Fabra, Oberta de Catalunya, Rovira i Virgili, Politècnica de Catalunya, Girona (UdG), Internacional de Catalunya, Barcelona, Alacant i València, a més de la UIB. Entre altres assumptes, s’han tractat qüestions com l’avaluació docent del professorat a la Universitat.

Ahir dijous, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, va rebre els participants al Rectorat, i a l’acte de cloenda d’avui ha participat el secretari general de la UIB, Pedro Grimalt.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la UdG el 6 de juliol de 2012 i a la Universitat d’Andorra el 8 de juliol de 2011.

Imatges de la trobada