Lligues de rècord

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/01/2016.- Els estudiants preuniversitaris i universitaris de la regió Vives continuen apostant pel diàleg, i així ho demostren les xifres de participació de les presents edicions de les competicions d’oratòria de la Xarxa Vives.

Les inscripcions mostren un creixement sense precedents, en què la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat ha experimentat la inscripció de més de 100 centres d’educació secundària i batxillerat en la seua tercera edició, al voltant del doble del que va aconseguir la competició l’any passat.

Pel que fa a laLliga de Debat Universitària 2016, l’esdeveniment compta amb la inscripció formalitzada de 14 equips, el que representa la xifra més alta des del naixement d’aquest projecte. Fins ara, la major participació registrada havia estat de 13 equips, a les edicions de 2008, 2014 i 2015.

Les 14 universitats inscrites aquest any són: AlacantAutònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, Illes Balears, Internacional de Catalunya, Jaume I, Lleida, Miguel Hernández, Oberta de Catalunya, Politècnica de València, Pompeu Fabra, Ramon Llull i Rovira i Virgil.18/01/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa
Llibre recomanat

Actualitat universitats

  • La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

    La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar-se és el 25 de setembre.