La perspectiva de gènere en docència a les universitats de la Xarxa Vives. Situació actual i reptes de futur

andres

La perspectiva de gènere en la docència a les universitats de la Xarxa Vives. PU13
Formen part de la col·lecció Política Universitària :

La institucionalització del gènere com a objecte d’interès públic es troba estretament relacionada amb la configuració de les polítiques públiques.

Aquest tercer informe de política de gènere universitària ofereix una fotografia de l’’estat de la qüestió’ global de la perspectiva de gènere en la docència universitària a partir de les dades, l’experiència i les iniciatives que han proporcionat les Unitats d’Igualtat de les universitats de la Xarxa Vives.

L’actuació transversal i directa sobre la igualtat de gènere en el context universitari és essencial i urgent per a comprendre les realitats i necessitats de dones i homes, millorar la validesa i excel·lència de la docència i de la investigació, visibilitzar el talent i l’expertesa de les acadèmiques i per a garantir l’equilibri de gènere en totes les decisions universitàries. L’informe aporta també un recull de futures línies de treball que poden constituir punts d’acció prioritària per a l’acceleració de les polítiques d’igualtat en el context universitari.

Coordinació: Grup de Treball d'Igualtat de Gènere de la Xarxa Vives
Autoria: María José Rodríguez Jaume i Diana Gil González (Universitat d'Alacant)
Editorial i any d'edició: Xarxa Vives d’Universitats, 2021
ISBN: 978-84-09-31992-3

Published:
Tipus d'obra:
Temes: