Comença el curs amb els ajuts DRAC a la mobilitat per a estudiants, PDI i PAS!

Universitariperfi

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/09/2016.- Arriba l’inici del curs acadèmic i amb ell, una nova oportunitat per aprofitar els ajuts DRAC a la mobilitat, una proposta d’ajudes per a estudiants, personal docent i d’investigació i d’administració i serveis que pretén afavorir la mobilitat interna entre les universitats de la regió Vives.

En aquest sentit, les diferents convocatòries de les accions DRAC Formació avançada, Hivern, PDI i PAS es poden demanar en qualsevol moment i per a diferents tipus d’activitats formatives:

  • DRAC Formació avançada proporciona ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de l’associació.
  • DRAC Hivern promou la mobilitat dels estudiants per assistir a cursos, seminaris o altres activitats, que no es contemplen en DRAC-Estiu i de durada inferior a 15 dies.
  • DRAC PDI promou la mobilitat del professorat universitari per realitzar estades docents amb el català com a llengua de treball, a universitats de la Xarxa.
  • DRAC PAS atorga ajuts per promoure la mobilitat del personal d’administració i serveis per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització i serveis per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització de jornades o reunions relacionades amb el lloc de treball.

La primera convocatòria per presentar les sol·licituds a qualsevol de les accions DRAC té com a termini el 15 de setembre. Més endavant, s’obriran dos períodes més d’inscripció amb termini 15 de gener i 15 de maig.

D’altra banda, el programa DRAC també compta amb la modalitat DRAC Estiu, que proporciona ajuts per assistir als cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu t i que s’encetarà de nou al maig de 2017.

Les universitats que participen al programa són:

Consulteu al punt d’informació de la vostra universitat on cal que presenteu la sol·licitud.